Το ASCEND είναι ένα course για συνειδητοποιημένους επιχειρηματίες - coaches, συμβούλους ψυχικής υγείας, ψυχολόγους, θεραπευτές, εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες παροχής υπηρεσιών (freelancers) - που επιδιώκουν να αναβαθμίσουν την επιχείρησή τους χρησιμοποιώντας τις μοναδικές εμπειρίες τους για να ξεχωρίσουν, να χτίσουν μια ισχυρή παρουσία στην αγορά και να μπορέσουν να προσελκύσουν το σωστό είδος πελατών.

Τι θα πάρεις στο Ascend;

  • Καθοδήγηση (με πραγματικά παραδείγματα και οδηγίες που βασίζονται σε εμπειρίες)

  • Φύλλα εργασίας (αυτά που χρησιμοποιώ με τους πελάτες μου για να οργανώσω τις σκέψεις τους)

  • Προτάσεις για δραστηριότητες marketing (που μπορείς να εφαρμόσεις άμεσα)

Κάνε την εγγραφή σου ΣΗΜΕΡΑ!

Και έλα να σου δείξω πώς να ξεχωρίσεις από όλους τους άλλους που κάνουν αυτό που κάνεις

  • 3 x €19,90

    3 μηνιαίες πληρωμές των 19,90 ευρώ (Σύνολο επένδυσης 59,70€)

    Εγγραφή


Πρέπει να έχω ήδη δική μου επιχείρηση για να μπω στο ASCEND? 


Όχι! Το ASCEND αφορά κι εσένα που δεν έχεις ακόμα ξεκινήσει την επιχείρησή σου αλλά σχεδιάζεις να το κάνεις σύντομα – θα σε βοηθήσει ώστε να ξεκινήσεις σωστά και να αποφύγεις τις… κακοτοπιές και δυσκολίες ενός νέου ξεκινήματος.


Θα έχω πρόσβαση προσωπικά σε εσένα, Άννα; 

To ASCEND δεν περιλαμβάνει προσωπικές συνεδρίες με εμένα αλλά θα έχεις πρόσβαση σε mentoring συνεδρίες σε προνομιακές τιμές που ισχύουν για τις μαθήτριες και τους μαθητές μου.


Μπορώ να μάθω περισσότερα για το περιεχόμενο και τη θεματολογία του ASCEND? 

Φυσικά! Η θεματολογία περιστρέφεται γύρω από το πώς να δημιουργήσεις το brand της επιχείρησης σου, πώς να προωθείς τις υπηρεσίες σου ώστε να προσελκύεις περισσότερους από τους ιδανικούς σου πελάτες, πώς να συσκευάσεις τις υπηρεσίες σου ώστε να σταματήσεις να πουλάς το χρόνο σου, πώς να πουλάς τις υπηρεσίες σου με τρόπο που να σου αρέσει και λειτουργεί καλύτερα για εσένα και πολλά άλλα.  


Πόσο χρονικό διάστημα θα έχω πρόσβαση μέσα στο περιεχόμενο του ASCEND? 

Η πρόσβαση σου στο course θα ισχύει για 3 μήνες από την αγορά σου. Επειδή το περιεχόμενο θα ανανεώνεται τακτικά για να αποκτήσεις εκ νέου πρόσβαση θα πρέπει να προχωρήσεις στην αγορά του ξανά.